I scooterløypa ved Kroksund

Fotografen valgte i dag Løype 107 (Stryken - Nordvann - Trehørningen) som alternativ til "hovedveien" sørover. De første kilometerne gjorde frosne scooterspor gjennom tett skog dette valget til en tvilsom fornøyelse, men etter hvert steg humøret i takt med høydemeterne. Ved Nordvatnet åpnet landskapet seg opp, og like etterpå gikk løypa rett forbi Kroksund - en markaplass fotografen ikke kan huske å ha sett tidligere.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

20 Mar 2016

Renn på Nordåsen

Av Eivind Molde

I dag går Nordåsenrennet av stabelen her på Nordåsen skistadion. Dette er et renn med deltagere fra 8 år til senior. Samtidig er det finale i Sparebank 1-cup for 13-14 år i Akershus og Oslo Sportslager-cup i Akershus, Oslo og Østfold for 15-16 år. Det er fellesstart i alle klasser. Arrangør er Bjerke IL Ski.

23 Mar 2016

Fra Stryken på påskeukens siste hverdag

Av Odd Stiansen

Det var spådd at onsdag i påskeuken ville bli en flott dag, og mange tok toget til Stryken for å gå tilbake til byen med sola i ansiktet og vinden i ryggen.

20 Mar 2016

Tynnere og tynnere

Av Eivind Molde

Høye temperaturer på dagtid har utvilsomt hatt sin virkning. Men fortsatt er det mulig å ta seg fram i løypene mellom Maura og Nordåsen. Etter at det er hogd en del skog, er det blitt fin utsikt ned mot bygda her fra løypekrysset vest for Kløvberget. Vil du se hvordan det var, kan du klikke deg inn på bilde nr. 18592.