Påskesol over Kikutstua

Snøen i sydhellingen ved Kikutstua forsvinner nå så fort at man kan se forskjell fra dag til dag, men Kikutstua er fortsatt et fint mål for en skitur midt i påsken.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

23 Mar 2016

I scooterløypa ved Kroksund

Av Odd Stiansen

Fotografen valgte i dag Løype 107 (Stryken - Nordvann - Trehørningen) som alternativ til "hovedveien" sørover. De første kilometerne gjorde frosne scooterspor gjennom tett skog dette valget til en tvilsom fornøyelse, men etter hvert steg humøret i takt med høydemeterne. Ved Nordvatnet åpnet landskapet seg opp, og like etterpå gikk løypa rett forbi Kroksund - en markaplass fotografen ikke kan huske å ha sett tidligere.

20 Mar 2016

Renn på Nordåsen

Av Eivind Molde

I dag går Nordåsenrennet av stabelen her på Nordåsen skistadion. Dette er et renn med deltagere fra 8 år til senior. Samtidig er det finale i Sparebank 1-cup for 13-14 år i Akershus og Oslo Sportslager-cup i Akershus, Oslo og Østfold for 15-16 år. Det er fellesstart i alle klasser. Arrangør er Bjerke IL Ski.

23 Mar 2016

Fra Stryken på påskeukens siste hverdag

Av Odd Stiansen

Det var spådd at onsdag i påskeuken ville bli en flott dag, og mange tok toget til Stryken for å gå tilbake til byen med sola i ansiktet og vinden i ryggen.