Sommerkveld ved Mjøsa

Fint med en liten spasertur ved Mjøsas bredd på en stille og vakker august-kveld. Det er ikke lange vegen fra Gjøvik stasjon og ned hit.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

17 Aug 2016

Sensommer ved Hammerfossen

Av Nina Didriksen

En varm og fin augustkveld var det et jevnt sig av folk på broen over Hammerfossen. Dette er Lysakerelva et steinkast (eller utslag) fra Bogstad golfbane. Geocachen var også på plass, så fotografen var fornøyd med besøket.

15 Aug 2016

Siste solgløtt på Vettakollen

Av Nina Didriksen

Radarkulen på Haukåsen i Østmarka er lett å se i kveldssol, det samme er bebyggelsen ved markagrensen. Bildet er tatt fra Frognerseteren, og i forgrunnen skimtes det siste sollyset på Vettakollen.

14 Aug 2016

Rentvannsreservoaret til Toresplassen 2016: fri gjenvekst

Av Odd Tore Saugerud

I 2005 var dette en litt trolsk skogsidyll, se bilde nr. 14601, men i 2011 kom det midt i et flatehogstområde og ble en gjengroingsdam omgitt av kvist, se bilde nr. 14597. Og nå, i 2016, har naturen fått anledning til å utfolde seg fritt omkring det. I sol og med blå himmel ser det ganske vakkert ut, men «personligheten» er fullstendig forandret. Tilgroingen fortsetter med gras og vannplanter. Selve flatehogstområdet har tørrkvist under et tett dekke av bregner og bringebærkratt, og begynner å bli vanskelig å passere. Utviklingen videre blir spennende. Jeg vil følge den opp med passende mellomrom.