Årets første skitur til Skjennungen

Årets første riktige snøfall brakte med seg nok av det hvite gullet til at det var mulig å gå på ski fra Frognerseteren til Skjennungstua, så lenge man ikke var for redd for skiene. At løypa ikke var kjørt opp ennå, var nok fornuftig. Det var såpass lite snø at beltene på en scooter eller løypemaskin lett ville gravd opp grus og stein.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

05 Nov 2016

Isen legger seg på Skjennungen

Av Odd Stiansen |

Isen rakk ikke å legge seg helt før den første snøen kom, men nedbør som snø og kaldere vær i vente gjør nok at vi snart har is over hele vannet.

05 Nov 2016

Sommerhalvåret er over ved Øvresetertjern

Av Odd Stiansen |

Ved Frognerseteren kan man med rette snakke om vinter- og sommerhalvår. 1. mai i år foreviget fotografen forrige vinters siste sønøfall her. Seks måneder og fire dager senere var det igjen full vinter på stedet.

05 Nov 2016

Litt slit. Mye glede

Av Eyvind Wang |

I løpet av 24 timer har det blitt vinter i Vestmarka. Fotografen gikk fra Solli parkeringsplass via Myggheim til Mikkelsbonn og tilbake via Solli gård. Fra Mygggheim til Sandungen og fra Damvann til Mikkelsbonn kjørt med scooter. Resten stort sett med preppemaskin. Veldig bra forhold, særlig når man tenker på at det er 5. november. Litt vått noen steder. Bildet er fra krysset der løypa fra Myggheim møter løypa rundt Sandungen.