Sålen er intakt på skiløypa mellom Tryvannstua og Skjennungen

Selv om nedbøren har kommet som regn i lavlandet den siste uken, ligger det en god såle av is og snø på veien mellom Tryvannstua og Skjennungen. Her skal det ikke komme mye snø før skiføret er tilbake for fullt.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

19 Nov 2016

Is på Lortkulp

Av Odd Stiansen

Mellom trærne er snøen regnet bort, men i åpent lende er det fortsatt vinter i Nordmarka.

19 Nov 2016

Heller pølsebål enn skøytetur gjennom sundet

Av Odd Tore Saugerud |

Etter å ha rekognosert i sundet, fant familiefaren ut at det nok var sikrest for familien å stoppe opp og lage pølsebål på sydsiden av tangen. Og det gjorde de lenge og vel.

19 Nov 2016

Ny-is med sprekker og skøytespor i sundet

Av Odd Tore Saugerud

Isen på Burudvann har allerede lagt seg og gått opp igjen mer eller mindre flere ganger denne høsten/tidligvinteren. Etter det siste mildværet er det igjen sammenhengende isdekke, men med tydelige sprekker og spor etter overvann. Langs breddene er isen så tynn at et lite trykk med støveltuppen får den til å brekke opp. Likevel var det minst to sett med ferske skøytespor her. Nestemann, utstyrt med med ispil og ispigger, fant det best å snu ved første sprekk til høyre i bildet. Sikkert lurt, for strøm og grunner i sundet, se for eksempel bilde nr. 24382, gjør at det er åpne råker her når isen legger seg, og stor sjanse for varierende istykkelse.