Overlever sagarbeiderstua ved Nypefoss enda et år?

Sagarbeiderstua ved Nypefoss har fått forfalle i mange år, godt skjult av tett kratt, se bilde nr. 14623 og bilde nr. 14624. Nå er krattet fjernet, og den vesle stua på stupkanten er godt synlig. Taket ligger nå inne i stua, og plankeveggene løsner fra de ganske råtne laftestokkene i veggene. Holder den seg oppreist til neste nyttår?

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

30 Des 2016

Vått føre med superglid

Av Nina Didriksen |

Rundt 40 mennesker var med på fellesturen i regi av Skiforeningens turskøytegruppe fredag. Turen gikk fra Mønevann, der bildet er tatt, og sørover i Losbyvassdraget. Ved Knurra, der det ofte er åpent vann, fikk folk selv prøve ut hvordan en hakker i isen for å sjekke tykkelsen. Noen plussgrader sørget for litt overvann.

30 Des 2016

Romjulstur i Rausjømarka

Av Torgeir Stenstad |

Ennå ingen snø, men grønn vinter. Myrene er delvis frosset til, men fremdeles er det våte partier. Her er vi i skiløypa mellom Bysetermosen og Grusbakken.

30 Des 2016

På jakt i Rausjømarka etter gamle grensemerker

Av Torgeir Stenstad |

Denne imponerende og flotte steinen er etter all sannsynlighet "Andersrud Kiærringen", et flere hundre år gammelt grensemerke mellom Rausjø skog og Vik skog. I disse dager er en kjentmannspost plassert her.