Samling rundt hoppet

Det ble etter hvert ganske fullt av folk rundt og nedenfor hoppet, og fra Kongetribunen spilte Skui Brass musikk som passer både til høytid og hopprenn. Arrangementet fokuserer vel minst like mye på den gamle storbakken og historien om den som på selve nyttårsfeiringen. Den røde prikken i bakgrunnen er TV-masta på toppen av Søndre Kolsås.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

31 Des 2016

Klar for nyttårsfeiring i Skuibakken 2016

Av Odd Tore Saugerud

Nyttårsarrangementet i Skuibakken for familiene i Vestre Bærum begynner å få lange tradisjoner, og samler bra med folk om det er snø eller ikke. Her er folket på vei opp det bratte unnarennet med fakler til hoppet med juletre og bål.

31 Des 2016

Overlever sagarbeiderstua ved Nypefoss enda et år?

Av Odd Tore Saugerud

Sagarbeiderstua ved Nypefoss har fått forfalle i mange år, godt skjult av tett kratt, se bilde nr. 14623 og bilde nr. 14624. Nå er krattet fjernet, og den vesle stua på stupkanten er godt synlig. Taket ligger nå inne i stua, og plankeveggene løsner fra de ganske råtne laftestokkene i veggene. Holder den seg oppreist til neste nyttår?

30 Des 2016

Vått føre med superglid

Av Nina Didriksen |

Rundt 40 mennesker var med på fellesturen i regi av Skiforeningens turskøytegruppe fredag. Turen gikk fra Mønevann, der bildet er tatt, og sørover i Losbyvassdraget. Ved Knurra, der det ofte er åpent vann, fikk folk selv prøve ut hvordan en hakker i isen for å sjekke tykkelsen. Noen plussgrader sørget for litt overvann.