I tåka II: Lille Åklungen

På Lille Åklungen var tåka så tykk at breddene knapt var synlige på dens bredeste del. Her gir en gruppe studenter litt kontrast og dybde i bildet når de nærmer seg sydenden av vannet. Isen var dekket med et tykt rimlag, men det var fortsatt god glid for de som hadde skøyter.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

26 Jan 2017

I tåka I: Øvre Blanksjø

Av Odd Tore Saugerud

Øvre Blanksjø er et populært motiv, spesielt med den falne tørrfurua. Her har fotografen allerede forsøkt seg på å fange mange forskjellige stemninger, men ikke tåke. Nå for tiden er jo tåke ikke akkurat mangelvare, så da ble det et nytt besøk. Her hadde heldigvis rimet på trærne holdt seg, selv om mildværet hadde fjernet det i andre områder.

20 Jan 2017

Vanskelig løypevalg?

Av Jørgen Fog

Går du sørover fra Løvlia retning Skansebakken, har du det første løypevalget i dette krysset mellom løypa mot Nibbitjern og løypa mot Dammyra mm. Dammyrløypa er spennende og har lite folk. Akkurat nå ser kanskje valget enkelt ut: issvuller eller lite preparert løype. Allikevel er nok "issvulløypa" den beste akkurat nå. Er man litt forsiktig, kommer man greit til Nordre Heggelivann og kjapt videre til den velpreparerte Gråseterveien.

20 Jan 2017

Skumle issvuller

Av Jørgen Fog

Litt ovenfor Nibbitjern, i løype nr. 1212 mot Løvlia, er det et parti med skumle issvuller. Oppover går det greit, og det gjør det nedover også, gitt at man er forsiktig.