Rolig langs Abborvannsbekken

Sør for Abborvann er løypa på østsiden av Abborvannsbekken et alternativ til hovedløypa på Abborvannsveien. I dag var det myke, fine spor her, og langt roligere enn i hovedløypa. Føret var vekslende, og det var nok langt fra enkelt å smøre. Fotografen hadde imidlertid både god glid og godt feste på sine felleski.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

04 Mar 2017

Ensomt spor

Av Erik Unneberg

Dette bildet er tatt mellom Triungsvann og Lille Hvitsteinvann. Her går sporet til skiløperne som har gått over vannene istedenfor å ta den maskinpreparerte hovedløypa, som går noen få meter unna. Vi befinner oss her på grensen mellom Oslo og Bærum, på nøyaktig 60 grader nord.

04 Mar 2017

Lygnaturen 2017: Råsjøstua er nådd

Av Odd Stiansen |

Lite snø i skogsløypene gjorde at løypa var lagt langs veien, slik at Lygnaturens deltakere ankom Råsjøstua fra en litt annen vinkel enn tidligere. Men elgpølsene smakte forsatt like godt.

04 Mar 2017

Lygaturen 2017: utsikt over Hadeland fra Lia

Av Odd Stiansen |

Skyet vær gjorde at Lygnaturens deltakere ikke fikk en like strålende utsikt over Hadeland som enkelte tidligere år, men til gjengjeld gjorde stabile temperaturer litt under null at det var enklere å smøre skiene for de som ennå ikke har gått til anskaffelse av felleski.