I solveggen

I dag hadde Forsvarets forskningsinstitutt skidag, med Tæruddalen som utgangspunkt. Denne gjengen (fra venstre Ragnar Smestad, Marius Thoresen, Rikke Løvlid og Ole Martin Mevassvik) tok en pause i solveggen på Ringdalshytta, drøyt fire kilometer fra start.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

10 Mar 2017

Pause ved Ringdalshytta

Av Erik Unneberg

De nøt tilværelse, de som hadde anledning til å ta seg en skitur til Ringdalshytta i dag. Solen strålte, og det la ikke noen demper på stemningen at føret var litt vekslende: entydig klisterføre fra Tæruddalen og over Høgsmåsan, mens tørrvoks var det beste på Ringdalsveien. Både zero- og felleski fungerte forø øvrig greit på dette føret.

10 Mar 2017

På to hjul over Høgsmåsan

Av Erik Unneberg |

På denne flotte fredagen var skiløperne i flertall, men akkurat da dette bildet ble tatt, var det bare en enslig syklist med bredhjulssykkel som ble festet til minnebrikken.

09 Mar 2017

Hard femmilstrasé

Av Nina Didriksen

Torsdag ble den gamle femmilstraseen merket. Den var på 2x25 km og ble brukt mellom 1951 og 2000. En sportsbutikk arrangerte hodelyktrenn, mens rydding, merking og preparering er besørget av frivillige og kommunale mannskaper. Her nordvest for Lortkulp, mellom Tryvann og Nordmarkskapellet, med blikket vendt bakover (sørover). Traseen har mange og seige bakker og virker svært utfordrende sammenlignet med andre langturer en kan gå i Marka.