Julestemning ved Frognerseteren påskeaften

Kalenderen viste påskeaften, men de siste dagers kjøligere vær og nedbør som snø i høyden gjorde at omgivelsene lignet en god gammeldags julaften. Løypemannskapene hadde for lengst tatt påskeferie, men det var fortsatt mulig å gå på ski. Og dersom man var avhengig av å smøre skiene, var det blå ekstra og ikke klister som gjaldt.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

16 Apr 2017

Snødryss over Lillomarka

Av Odd Tore Saugerud

Turorientering i Lillomarka har stått på menyen nå i slutten av påsken. Med nysnø og natt-is blir det ekstra utfordringer for både orientering og balanse. Svartkulp var forsatt for det meste dekket med is, mens nysnø dekket de bratte stiene ned til og opp fra kløfta som utløpsbekken renner i.

16 Apr 2017

Mulig å gå fra Frognerseteren

Av Tom Ingebrigtsen

Nysnøen i påsken gjør at det nå igjen er greit å gå fra Frognerseteren for de ivrigste. Mest snø er det på Tryvannsåsen og over mot Skjennungen, mens det er bare flekker ved Tryvannstua og inn mot Nordmarkskapellet. Men en kar jeg møtte, sa han hadde vært helt på Kikut.

14 Apr 2017

Hvit langfredag i Østmarka

Av Nina Didriksen

Det ble plutselig hvitt i påsken, men fint å gå på beina i Østmarka. Her på vei mellom Sandbakken, Sør-Skytten og Cudriosteinen, som ble fotografens 50. og siste kjentmannspost denne perioden.