Strålende ved Aurtjenn

Først og sist på skisesongen kjører Hurdal Hele Året gjerne opp løype videre fra Svartungstua, opp til Aurtjenn og inn Hølbekkvegen. Så også i 2017, nykjørte løyper 30. april. Bildet er tatt ved Aurtjenn der Hølbekkvegen tar av fra Svartungsvegen. Hvis en i stedet for å følge sporet inn Hølbekkvegen fortsetter Svartungsvegen rett fram, kommer en etter en snau kilometer ned på Vindflomyrene.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

29 Apr 2017

Snellingenalternativene

Av Steinar Kjærnsrød

Nå på tampen av sesongen brukes ellers lite brukte skogsveier flittig til å sette løyper til glede for vårskiløperne. Her oppe rundt Snellingen i Romeriksåsene er det mange slike veier, og her ser vi hvordan de er merket spesielt av Skiforeningens løypebas i området.

29 Apr 2017

Treffende navn

Av Steinar Kjærnsrød

"Bæ-Bu" er navnet på denne hytta ved Sølvtjernkrysset i Romeriksåsene. Navnet er treffende når vi kan lese at dette er hytta til saueeierlaget i området.

29 Apr 2017

Vårskiløpingens helter

Av Steinar Kjærnsrød |

Skiforeningens løypebas Jarle Jensen har gitt oss fantastiske løyper ut fra Brovoll i hele vinter, helt fra den første snøen i november og nå til siste helgen i april. Her på Korsvatnvegen.