Vinteren gjorde et nytt comeback i mai

At vinteren gjorde et comeback i slutten av april 2017, kom overraskende på mange. Men at det skulle komme et nytt og enda større snøfall 14 dager senere, overrasket vel alle. Men om kvelden 9. mai begynte det å snø, og snøfallet fortsatte gjennom neste dag og ut på formiddagen den 11. mai. Om morgenen denne dagen målte met.no 40 cm snø på Tryvannshøgda. Bymiljøetaten klarte å svinge seg rundt og fikk preparert med scooter fra Frognerseteren til blant annet Skjennungstua. Det var det mange som satte pris på. Her ser vi en skiløper passere Tryvann i fint driv.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

11 Mai 2017

Mye snø

Av Nina Didriksen

Vi skriver 11. mai, og det har falt nesten en halv meter nysnø. Fra Frognerseteren serverer Bymiljøetaten nykjørte skispor i retning Nordmarkskapellet og Ullevålseter. Det er rekord i sesong-sen prepping i dette området, melder NRK: https://www.nrk.no/ostlandssendingen/_-det-er-mer-sno-na-enn-i-vinter-1.13511688. Bildet er tatt i løypa mellom Frognerseteren og Tryvann.

11 Mai 2017

Mai-vinter

Av Line Mork

Over 30 cm nysnø venter på Frognerseteren 11. mai.

11 Mai 2017

Masse nysnø i nærmarka

Av Nina Didriksen |

Snart midten av mai og nesten 40 cm nysnø på Frognerseteren! Bymiljøetaten i Oslo kommune har aldri kjørt løyper her så sent før. Fotografens første skitur i Marka var 5. november, så nå er vi inne i den syvende måned. Lykke!