Oppover fra Feiring

Grus har tatt over for asfalt, og nå bærer det oppover. Et blikk tilbake mot Feiring og Mjøsa før turen går videre opp på åsen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

14 Jul 2017

Svartkulp sett fra utløpsbekken

Av Odd Tore Saugerud

Denne gangen måtte jeg ta Svartkulp nærmere i øyesyn, svermen av stikkefluer og klegg til tross. Et pent og typisk skogstjern, uten noe av den uhyggen man burde fornemme ut fra navnet. I nordenden så det ut til å være et par godt besøkte rasteplasser. Men kanskje det fikk navnet sitt i tåke og mørke?

14 Jul 2017

Den andre Cudriosteinen har blitt kjendis

Av Odd Tore Saugerud |

Da vi besøkte den andre Cudriosteinen for nokså nøyaktig tre år siden, var den ikke enkel å finne, se bilde nr. 21936. Nå er den blitt kjentmannspost med bilde og GPS-koordinater, og to veltråkkete stier fører ned til den. Dette bildet er vinklet annerledes for å få med et lite glimt av Svartkulp, som er synlig i bunnen av lysningen mellom granene i venstre side av bildet.

14 Jul 2017

Morgenstemning på Gagnumseterhøgda

Av Kjersti von Krogh

Vestbygda på Harestua strekker seg fra bebyggelsen og opp mot Gagnumseterhøgda (465 moh.) og Sørlihaugen (450 moh.). Herfra er det vid utsikt over Harestuvannet og østover langs Romeriksåsene og mot Varingskollen og tårnet i syd.