På nye stier

Oppe i den bratte østsiden av Grefsenkollen finner en vegen til hytta til Harald Grande. Stien fram er lagt inn i åssiden under store berghammere. På dagens seniortur var det 35 glade turgjengere, som la ut i tåka i Lillomarka og spaserte 7 km.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

19 Okt 2017

Tynn isskorpe på Kroktjern på Krokskogen

Av Odd Tore Saugerud

I dag var det tendens til at myrene hadde krava på, og veien var klinete etter at et tynt lag med tele hadde smeltet. På Kroktjern lå det en tynn isskorpe i flere av vikene. Dette var også den tiden da ørreten går på bekken. Det ble en heller kjølig sykkeltur ned bakkene til E16!

04 Nov 2007

Gausta bak mange blåner

Av Odd Tore Saugerud

I november er det slutt på sommertid, det er det lett å glemme, og det blir tidlig mørkt. Det ble det allerede før vi nådde Byflaksetra, men utsikten mot Gausta og blånene foran var slik at det måtte bli en fotopause i et av de nye hogstfeltene vest på Tømmeråsen.

04 Nov 2007

Nord for høyde 482 moh. på Krokskogen 2007

Av Odd Tore Saugerud

Litt lenger mot nord var utsikten mot Bønsnes og øyene i Tyrifjorden enda finere enn på bilde nr. 27758. Den store parkeringsplassen ved E16 er synlig nederst til venstre i bildet, så den gir et inntrykk av hvor bildet er tatt fra.