En bekk i Berhard Herres ånd

Bernhard Herre var en noe melankolsk markavandrer, oppsøkte Maridalsalpene, og fant sin død der. Meget grønt, ganske tungt skogsinteriør, gjerne tåke er typisk. Her er en liten bekk under et ministup, grove trær, grønn mose. Tåka var der, men hadde begynt å lette.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

06 Nov 2017

Utsikten fra Krokstua

Av Odd Tore Saugerud

Krokstua ligger helt ute på kanten av Krokskogstupet, og eieren har funnet det formålstjenlig å bore ned jernstenger og henge opp tau foran det luftigste partiet. Utsikten mot syd og vest er formidabel, på originalbildet er både Gausta og Norefjell godt synlige.

06 Nov 2017

Den gamle skiløypa fra Gyrihaugen til Huken III

Av Odd Tore Saugerud

Den første bratte delen av skiløypa flater litt ut og svinger rett ved denne hytta, kalt Krokstua. Her er utsikten upåklagelig, se bilde nr. 27875, og den kan være en god unnskyldning for en liten pause om bena har blitt stive av all plogingen. Den andre bratte delen av løypa følger nå, minst like bratt og med skarpe svinger.

06 Nov 2017

Den gamle skiløypa fra Gyrihaugen til Huken II

Av Odd Tore Saugerud

Dette er et par svinger lenger ned i løypa enn der bilde nr. 27872 er tatt. Her ble det ploget som besatt, for nå kom det enda et bratthufs ++, før det flatet litt ut før en skarp sving. Rødmerkingen på treet er ikke gjort av meg, den får være Skiforeningens ansvar, for de har merket hele den gamle løypetraséen nylig. Dette kan bli en interessant utfordring, men nå er traséen bredere enn før, så det blir bedre plass til å ploge.