Ormekollsmyra

Fra Skoglund til Mikkelsbonn ble det en stopp på Ormekollsmyra for å dokumentere forholdene. Som man ser - lite sne. Videre rundt Svartvann var det også blitt dårligere siden i går. Alt i alt ikke så bra, og vi håper på nedbør i fast form som det er meldt til uken.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

09 Des 2017

Bevergnag ved Bremsrud

Av Torgeir Stenstad

Isen har begynt å legge seg på Nøklevann, men den er langt fra sikker. Det er mye bever i området, og her ved vannkanten står et tre som snart går overende hvis det gnages enda mer.

08 Des 2017

Rapport fra Vestmarka

Av Eyvind Wang

Fotografen gikk fra Solli til Mikkelsbonn. Rundt Svartvann til Skoglund og tilbake via Ormekollsmyra. Hvis man aksepterer å ta av seg skia noen steder og er komfortabel med litt harde løyper er det fullt mulig å få seg en tur. Finest er det fra fra Skoglund og rundt Svartvann. Men greit andre steder også. På Sandungen kan man snart gå på skøyter. Men NB! - Isen er ikke sikker! Bildet nede til venstre er tatt et godt stykke opp i bakkene fra sørsiden av Haveråsen. Her måtte skiene av. Bildet øverst til venstre er enda litt nærmere toppen av Haveråsen og her var det fint som man ser. Greit fra Damvann til Mikkelsbonn også. Og til Myggheim var det ganske bra. God tur!

08 Des 2017

Helårsløypa: iset og ruglete fra By til Guribysaga

Av Odd Tore Saugerud

Om forholdene var bra etter Guribysaga, var de nokså problematiske for skigåing fra By. Bildet taler for seg selv. Fra toppen av den siste bakken ned mot saga ble forholdene bedre.