Ingen å se

Det var ikke mange ute i løypene i Vestmarka i dag. Fotografen møtte kun fem skiløpere på runden Skoglund - Mikkelsbonn - Svartvann - Godtland - Skoglund, de fleste av dem i Brekkedalen. I løypekrysset sørøst for Svartvann var det ingen som passerte i løpet av de ti minuttene fotografen hadde en pause. Det var kanskje ikke så rart, for det var temmelig isete i terrenget og mellom Mikkelsbonn og Svartvann. Her var det også en del bøss i klassisk-sporene. De beste forholdene var på skogsbilveien mellom Skoglund og Svartvann.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

09 Des 2017

Full fart ned Brekkedalen

Av Erik Unneberg

Selv om det var noe hardt, var det det greie forhold på skogsbilveien opp fra Skoglund i dag. Best var det nok å skøyte.

09 Des 2017

Ormekollsmyra

Av Eyvind Wang

Fra Skoglund til Mikkelsbonn ble det en stopp på Ormekollsmyra for å dokumentere forholdene. Som man ser - lite sne. Videre rundt Svartvann var det også blitt dårligere siden i går. Alt i alt ikke så bra, og vi håper på nedbør i fast form som det er meldt til uken.

09 Des 2017

Bevergnag ved Bremsrud

Av Torgeir Stenstad

Isen har begynt å legge seg på Nøklevann, men den er langt fra sikker. Det er mye bever i området, og her ved vannkanten står et tre som snart går overende hvis det gnages enda mer.