Tørr snø over ca. 400 meter i Nordmarka syd

Mens tredje juledags morgen bød på frossen issørpe i lavereliggende områder, var det helt andre forhold over ca. 400 meter. Her hadde mye av gårsdagens nedbør, herunder de siste millimeterne, kommet som snø, og føret var upåklagelig. Riktignok var det ikke preparert, hvilket antagelig skyldes at bymiljøetaten ønsket at sålen i løypene tørker opp før man går inn med maskiner, men det begrenset ikke skigleden hos de som valgte å bruke dagen i Marka heller enn i byen. Skiløperne på bildet har ikke langt igjen før de er på Skjennungstua.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

27 Des 2017

Romjul i Vestmarka

Av Eyvind Wang

Siste snøfall har løftet standarden på løypene i Vestmarka betydelig. Øverst til venstre: Store Sandungen hvor det er fine forhold, men litt overvann etter gårsdagens regn. Øverst til høyre: nedkjøringen fra Haveråsen sørover som nå er veldig fin og myk. Nederst til venstre: ved Damvann i retning Mikkelsbonn. Denne strekningen er nå veldig bra. Nederst til høyre: baksiden av Haveråsen. Perfekt!

27 Des 2017

Fint nysnøføre

Av Nina Didriksen

Et par minusgrader og snø på trærne skapte fin vinterstemning i Nordmarka tredje juledag. Bildet fra løypekrysset ved Langmyr lyver litt, for det var mange mennesker ute på skitur.

27 Des 2017

Drømmeforhold i Toresplassløypa

Av Erik Unneberg

Sol, 20 cm nysne, minus to grader, preparerte løyper, tørrvoksføre. Det var mange ingredienser som var på plass i Toresplassløypa i dag. Fotografen gikk på felleski, og hadde OK glid og feste, men møreski hadde vel vært enda litt bedre i dag.