Du vet det er mye snø når ...

...du kan lene deg mot toppen av skiltet. Det er mange år siden vi kunne det sist, kanskje må vi tilbake til 2008 (se bilde nr. 8334)? Skientusiast Nina Didriksen vet i hvert fall å sette pris på de fine skimulighetene, her ved Spålsdammen (eller Spålsdamen, som det står bak på skiltet).

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

25 Feb 2018

Mot sola

Av Jørgen Øverbye

Dagen ble gradvis finere i Nordmarka, og de som dro ut etter kl. 14 ble belønnet med blå himmel. Men stemningsfullt var det også for oss som var litt tidligere i gang. Det lette skydekket slapp gjennom litt sol mellom snøbygene. Bildet er tatt ved Gunnarskulp nord for Trehørningen.

25 Feb 2018

Obs! Gå forsiktig!

Av Trond Bøås

Bildet er tatt i løypa mellom Nordre Krokvann og Morterudkoia.

25 Feb 2018

Lønnsom avstikker til Heikampen

Av Nina Didriksen

Det er skiltet til utsiktspunktet på Heikampen, og har du først klatret opp alle høydemeterne fra nord eller sør, orker du de få hundre meterne bort. Her vinker vi farvel til stikrysset i det vakre ettermiddagslyset, og med en ekstra genser og tykke hansker er vi rustet til den lange bakken ned til Sørkedalen i alle kuldegradene. Dagen gjennom Marka var fantastisk, med varmende sol og likevel atskillige kuldegrader og tørrsnøføre.