Sol og atter sol på Kikut

Sola skinte fra skyfri himmel i Nordmarka tirsdag i påskeuken, og vinden glimret med sitt fravær. At mange av gjestene på Kikutstua likevel valgte å nyte mat og drikke inne, var nok først og fremst fordi temperaturen var en god del lavere enn i palmehelgen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

27 Mar 2018

Nesten meteren på Glåmene

Av Odd Stiansen

Målestaven på Glåmene viste nesten meteren med snø tirsdag i påskeuken, og værmeldingen tyder på at det knapt blir noen store endringer med det første. Om appelsinskallet skyldes ren forsøpling eller om noen ønsker å sette fart i smelteprosessen nærmest målestaven, er ikke lett å si.

27 Mar 2018

Grei nedfart fra Kikutstua i påsken

Av Odd Stiansen

Gode snøforhold og intet overvann gjorde det greit å komme seg ned på Bjørnsjøen tirsdag i påskeuken. At det virkelig er mer snø i år enn hva som har vært vanlig de siste årene, ser man lett ved å sammenligne med bildet fotografen tok på samme sted to år og fire dager tidligere, se bilde nr. 25437. I 2016 var det virkelig påskeføre (i betydningen snart slutt på føret) i påsken, og det skyldtes ikke at påsken da kom senere. Dagens motiv kunne like gjerne vært hentet fra vinterferien, om det ikke hadde vært for solas høyde på himmelen.

27 Mar 2018

Morgenstemning på Ringkolltoppen

Av Rolf Storbråten |