Bli kjent på Gyrihaugflaka

Fra toppen av Gyrihaugen er det cirka halvannen kilometer i fri natur bort til Gyrihaugflakas toppunkt, 604 moh. Her henger det en kjentmannspost som disse to skiløperne står ved. Hvordan det er her en tåkete høstdag, kan du se på bilde nr. 26217.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

30 Mar 2018

Fotosession på Gyrihaugen

Av Nina Didriksen

Mange tok se en rast i leveggen på Gyrihaugen langfredag. Sol til tross, luften er kald, og her oppe var det en kald trekk. Utsikten er fantastisk.

30 Mar 2018

Store Skillingen

Av Lars Kristian Bjørløw

Store Skillingen er et idyllisk vann rett ovenfor Stryken. De fleste som kommer med toget, som i dag var veldig mange, oppdager ikke vannet fordi de går sørvestover mot Stålmyra og Hakkloa istedenfor opp mot Gjerdingen. Lokale skiløpere bruker vannet flittig. Veien opp mot Gjerdingen er veldig bra for skøyting, men hold deg der, og unngå Humpeløypa! Bildet er tatt i løypedelet mellom løype 1045 (som går til nordenden av vannet) og løype 1280, som kommer i land ved Nysetervika på vestsiden.

30 Mar 2018

Sinnerdalsveien ned fra Tverrsjøstallen

Av Lars Kristian Bjørløw

Fine forhold for skøyting og klassisk her i dag. Etter hvert blir det scooterløype, hvis man skal mot Butleren og Spålen.