Fortsatt skiføre!

Selv om vi har gått inn i mai, er det fortsatt mange skimuligheter i Nordmarka. Undertegnede tok (el)sykkelen til Ullevålseter og gikk en fin runde om Tryvann og Aurtjern - litt myr og grus her og der, men absolutt brukbart.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

10 Mar 2018

På oppdagelsesferd i Turtermarka

Av Nina Didriksen

Etter å ha fulgt løypa fra Øyungsdammen oppover Fagervannsåsen (løype nr. 1473), tok vi et sveip i den upreparerte løypa mot Fagervann (løype nr. 961) og gikk over vannet. Derfra gikk vi i løypefritt terreng, åpent og vakkert med utsikt mot Maridalen, til vi traff på hovedløypa igjen. På bildet var vi akkurat kommet ut i den preparerte traseen igjen, og som buksebaken på bildet antyder, foregikk "bushingen" i friske former. Moro!

10 Mar 2018

Fine forhold i sjeldent preppet løype

Av Nina Didriksen

Denne vinteren har mange oppdaget at løypa i Fagervannsåsen er blitt preparert. Det er mye opp og ned i den, enten du starter fra øyungssiden i nord eller fra Maridalen skole i sør. Utforkjøringene mot sør er friske og morsomme. Vi kom fra nord og tok en avstikker bortom Fagervann (løype 961), gikk over vannet og bushet oss ned til hovedløypa igjen.

30 Apr 2018

Perfekte forhold

Av Jarle Jensen |

To spor og skøyting fra Brovoll og nesten til Råsjøkrysset. Ellers ett spor og skøyting på de øvrige løypene på skogsbilveier ut fra Brovoll.