Nordbysjøen etter dagens haglbyge

Fra Svarttjern går det natursti til Nordbysjøen. Ved ankomst der kom det en skikkelig, men lokal, haglbyge så det ble litt hvitt på bakken. Heldigvis hopper hagl av klærne, så vi forble tørre. På bildet er siste rest av bygen synlig til venstre i bildet, mens det er bare få ringer etter vanndråper på vannet. Fra vest klarner det opp igjen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

28 Sep 2018

Svarttjern i begynnende høstfarger

Av Odd Tore Saugerud

En snau kilometer syd for Myrdammen ligger et av Markas tallrike Svarttjern. Om ikke dette er så veldig svart, er det i alle fall langt og smalt. Også her er det begynnende høstfarger, men nå skyet det over og de ble noe dempet.

28 Sep 2018

Myrdammen i motsol og begynnende høstfarger

Av Odd Tore Saugerud

Etter en heller kjølig og måneklar natt varmet solen realt midt på dagen i den nordøstre vika i Myrdammen. Men noe bad fristet den ikke til.

25 Sep 2018

Randsfjorden og Jevnaker

Av Odd Tore Saugerud

Fra den navnløse og snauhogde åsryggen nevnt under bilde nr. 30021 er det også flott utsikt mot Randsfjorden og Jevnaker i dens sydende, med fjerne fjell i bakgrunnen. Kollen til høyre er Hinghanghaug. Flotte farger på lyngen, men trist at det ikke var sol og klar høstluft, slik at flere steder kunne identifiseres.