En stille stund ved Nordbysjøen

Det var fint med en liten pause ved nordenden av Nordbysjøen og gjøre ingenting, bare se ut over vannet. Båtene er nå trukket på land, men denne varme sommeren var det sikkert stor aktivitet med dem. Nå kom det etter hvert vind og litt regn, så det var godt å starte tilbaketuren til Myrdammen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

28 Sep 2018

Nordbysjøen etter dagens haglbyge

Av Odd Tore Saugerud

Fra Svarttjern går det natursti til Nordbysjøen. Ved ankomst der kom det en skikkelig, men lokal, haglbyge så det ble litt hvitt på bakken. Heldigvis hopper hagl av klærne, så vi forble tørre. På bildet er siste rest av bygen synlig til venstre i bildet, mens det er bare få ringer etter vanndråper på vannet. Fra vest klarner det opp igjen.

28 Sep 2018

Svarttjern i begynnende høstfarger

Av Odd Tore Saugerud

En snau kilometer syd for Myrdammen ligger et av Markas tallrike Svarttjern. Om ikke dette er så veldig svart, er det i alle fall langt og smalt. Også her er det begynnende høstfarger, men nå skyet det over og de ble noe dempet.

28 Sep 2018

Myrdammen i motsol og begynnende høstfarger

Av Odd Tore Saugerud

Etter en heller kjølig og måneklar natt varmet solen realt midt på dagen i den nordøstre vika i Myrdammen. Men noe bad fristet den ikke til.