Lokalt snøvær i alpinanlegget i Tryvann

Kuldegradene i slutten av november har gjort den mulig å kjøre snøkanonene i alpinanlegget i Tryvann, og lite vind har gjort at snøen som produseres, ikke forlater produksjonsstedet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

24 Nov 2018

På toppen av Kjerkeberget

Av Einar Husebye

Den kanskje fineste tiden for fotturer i Marka er dagene, eller ukene, sent på høsten med frost i bakken før snøen kommer. En slik dag var det i dag, lørdag 24.11.18, med høytrykk og minusgrader. Kjerkberget (620 moh.) var vendepunktet, og Skansebakken utgangspunkt. En fin høsttur på froststiv mark, med pigger under skoene!

24 Nov 2018

Vinterlig på Bogstad golfbane

Av Odd Stiansen

En formiddagstur på golfbanen på Bogstad var ingen dum idé for den som ville komme i julestemning denne siste lørdagen i november. Og på Bogstadvannet var isen i ferd med å legge seg.

24 Nov 2018

Kaldt ved Bogstadvannets utløp

Av Odd Stiansen

Vinterkulden de siste dagene kombinert med tåke i lavlandet om morgenen har ført til at sporene av vinter er lettest å se i lavlandet, særlig i nærheten av åpent vann. Her ser vi utløpet av Bogstadvannet den siste lørdagen i november 2018. Fotografen kan skrive under på at det var så kaldt som bildet gir inntrykk av.