Holmenkollenbakken i lav desembersol

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

25 Des 2018

Historien om Sandheimen

Av Sven Sandvik

Dette skiltet står langs løype 1418 (Fjortentjernsmyrene - Eikvelta), og forteller om Sandheimen, en av flere hytter som har stått inne på Vardalsåsen. Denne ligger helt inntil løypa, og er årsaken til at løypa ligger der i dag, står det på skiltet.

25 Des 2018

Løype 275, Aurtjern - Langmyr er ennå ikke farbar

Av Lars Kristian Bjørløw

Denne løypa som er markert med «preparert tidligere» hos Føremeldingen, er ikke mulig å bruke verken opp eller ned uten en del utfordringer. Da må det komme en del mer snø og kjøres med maskin for at den skal bli bra. Folk jeg har møtt her, har vært ganske misfornøyde. Løypa er som alle andre mindre skogsløyper. For øvrig var det mange ute på ski 1. juledag på skogsbilveiene.

25 Des 2018

Ned mot avslutning ved Rikshospitalet og Gaustad

Av Lars Kristian Bjørløw

Løypa helt ned til Rikshospitalet og Gaustad er mulig å bruke, men man må være litt forsiktig og komme seg unna en del steiner og røtter. Noen som gikk på beina, mente jeg var en tøffing, men det var jo ikke riktig, heller litt dristig med hensyn til å få ødelagt skiene. Det er ikke så ofte man får kommet så langt ned til byen så tidlig i sesongen, så da utnyttet jeg det. I tillegg så får jeg med meg litt mer lys over hele Oslo i forhold til å avslutte lengre oppe.