I solveggen

Det var mange innom Løvlia i dag, og noen valgte å sitte utendørs.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

23 Mar 2019

Enkelt tilbake

Av Erik Unneberg

Det var stor utfart fra By og Guriby i Lommedalen i dag, og skifolket koste seg i løypene. På ettermiddagen hadde det frosset på litt, og med en del medvind gikk det radig tilbake til parkeringsplassen eller bussholdeplassen. Bildet er tatt like ved By.

23 Mar 2019

Herlig vårdag på Krokskogen

Av Erik Unneberg

Det var mange varmegrader i Marka i dag, og for det meste var det sol. En til tider sterkt vind sørget imidlertid for at skiløperne ikke ble overopphetet, og da får det være at det var noe bøss og småkvist i løypene her og der. Føret var godt, og fotografen hadde veldig god glid og bra feste på zeroskiene, kanskje med unntak av i området rundt Ringsmyrene nord for Løvlia, der det hadde frosset på i sporene. Også felleski, klisterski og skøyteski fungerte i dag. Bildet er tatt i løype 335 (Kampevaddammen - Stormyra - Løvlia), rett før Stormyra.

23 Mar 2019

God plass i scootertraseen

Av Erik Unneberg

Det var stor utfart på Krokskogen i dag, men ikke alle steder. De færreste valgte scooterløypene, og det var nok også fordi de var litt harde, i alle fall først på dagen. Her er vi i nordenden av scootertraseen mellom Tverrelva og Kampevaddammen.