Sol over tåka i Hole

Rett under Gygra på Dronningveien er det en liten møteplass for biler. Det er en spesielt tykk kjetting som gjerde, og en hvit radarreflektor på stedet. Her er det fint å se ut mot Holsfjorden og Storøya til vanlig. Innspilling av den berømte biltuskytingsscenen i "Hodejegerne" ble utført akkurat her i Dronningveien. Men denne dagen var det akkurat nok til å få hodet over tåka. Grøndokka ligger rett under, skjult i tåka.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

06 Nov 2017

Høst, og Holebygda ligger i tåka

Av Morten Synstelien

Hver høst ligger Holebygda i tykk tåke. Men det er et webkamera i forbindelsen med værstasjon som paraglider-folket bruker. Den ligger på nettsiden https://holfuy.com/no/weather/395. Da er det lett å se om det er klarvær på toppen, bare 5-10 minutter her gjør godt for sjelen. Kongens utsikt ligger rett fram, like bak.

06 Sep 2019

Mange muligheter på Losby

Av Nina Didriksen

Skiltene viser forskjellige turmål enten du går, sykler eller går på ski. Siste tilskudd er Fiskelaushytta, som er åpnet av DNT/Lørenskog turlag.

06 Sep 2019

Morgen ved Fiskelaushytta

Av Nina Didriksen

Det merkes at høsten er på gang, med mye fuktig luft kveld og natt. Etter et hyggelig opphold på den nyåpnede Fiskelaushytta, trasket vi av gårde for å rekke jobben denne fredagsmorgenen.