Løypearbeid i Holebygda

Pakking av såle på Sørum, Mo gård i bakgrunnen. Vi har fått låne rulla på Ringkollen fra Skiforeningen, og har byttet aksel på den. Men rulla kan vi pakke snøen slik at vi får en liten slåle, og ikke minst så blir det et trau som fyller seg med snø om det er blittelitte granne vind. Et år reddet Ragnar sesongen med å kjøre rundt og rundt på Røyse en hel søndag, og fikk pakket litt og litt for hver runde. Vi lærte mye av det han der gjorde.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

18 Mar 2018

Trolsk stemning i scooterløypa

Av Morten Synstelien

Litt trolsk stemning i denne løypa fra Katnosa og over åsen til Spålen. Gammel skog og litt krevende å gå med pulk. Dagens beste kommentar «pulken veier sikkert 100 kg og han går minst 4 mil om dagen». Den skal jeg leve lenge på. Men jeg kom da ned til Finnerudseter med både armer og bein i behold. En liten perle i Marka.

19 Mar 2018

Utsiktspunktet på toppen av lysløypa på Kleivstua

Av Morten Synstelien

De fleste har god fart ned bakken, og har nok med å komme seg trygt over bilveien og greie svingen, men de går glipp av denne flotte utsikten som bare varer noe få meter. Her ser du rett på høyfjellet på Vikerfjell. Så ta det med ro neste gang det er klarvær og du kommer her på ski, stopp og nyt utsikten. Går du opp bakken, ta en stopp og snu deg.

15 Mar 2018

Sol og skumle skyer ved Stadstamyra før Svera

Av Morten Synstelien

Litt vind, du ser at føykesnøen fyller skisporet, men fint å gå. Litt spent på været, blir det sol eller styggvær?