«Balkongen» på Blåfjell

Hadde svabergene på Blåfjell vært et amfiteater, hadde dette vært balkongen. Etter et litt flatere parti øker helningen igjen gradvis til skogen tar over. Jevnt tilsig av vann sørger for at mose kan etablere seg og dekke stadig større arealer. Dimensjonene er store, sjekk Atie nær øvre høyre hjørne.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

09 Nov 2013

Løypearbeid ved Gråbakkvangen

Av Tor Strand |

I løypetrasen forbi Gråbakkvangen dukket det opp en stor stein som stormaskinen kom borti, samt at dette var farlig for skiløperne. Her måtte det håndkraft til, og et godt samarbeid gir kraft! Fra venstre: Bjørn-Roar Taraldsen, Roger Martinsen og Erling Jellum.

09 Nov 2013

Stubbing ved Utsjøen

Av Tor Strand |

Dette er mellom elveutløpene nedenfor Utsjødammen, hvor vi ikke kom fram med gravemaskin. Da måtte håndkrefter til for å kappe ned trestubber og småkratt, og planere løypetraseen, for at stormaskinen skulle komme fram. Fra venstre: Kenneth Åslund, Rune Åslund og Erling Jellum.

16 Mai 2019

Stille ved Søndre Kytetjern

Av Morten Synstelien

Har slått opp teltet, og middagen er klar. Her føler du virkelig skogens ro. Flagget er gjort klart til 17. mai i morgen. En fin plass, og kjentmannsposten på stedet er fin. Dette er et sted flere burde se, noe kjentmannsposten kan bidra til.