Oppklarning ved Skamræk

Der Nordre Heggelivann og Skamræk møtes ved Gangnumseter, er det et flott sted å raste eller slå opp telt. Uværet som var tropisk i karakter, har passert, og jeg står på brua og ser nordover og tvers over Skamræk. Det har vært den kaldeste mai i mans minne, og løvtrærne her springer ut, men fortsatt mye igjen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

21 Mai 2019

Telting midt i løypa

Av Morten Synstelien

Her ser du krysset hvor løype 1211 og løype 999 går. Det er fint med lite telt, trenger ikke store plassen, og det har vært et massivt regnvær av dimensjoner. Her er det i det minste en kul å ligge på om det kommer mer regn. Nordre Heggelivann i bakgrunnen.

21 Mai 2019

Lurt å velge rett teltplass ved Gagnumseter

Av Morten Synstelien

Det har vært et massivt regnvær av dimensjoner, se bilde nr. 31817. Har måttet søke ly under regnværet. Kanskje lurt, for her er den flateste og beste teltplassen på stedet. De enorme regnskurene som kommer nå, blir mer og mer tropiske. Lyn og svært mye nedbør på kort tid.

22 Mai 2019

Høsttåke i mai

Av Morten Synstelien

Nok en dag med regn og tåke, klamt vær. Det er 22. mai, men føles som høst. Men furupollen sladrer om at det er våren. Dag 21 og siste dag på turen min fra Østfold, planen er å komme meg til Løvlia og derfra hjem til Sundvollen. Kroppen og beina er nesten like fine etter å ha gått hver dag i 20 dager! Litt unntak av leggene og underarmene etter gårsdagen. Det å gå i mange kilometer og ikke vite om du detter gjennom snøen, eller mark som er halvtæla, gjør at jeg spenner kroppen for hvert skritt. Men slik er Marka, spesielt etter en mai som har vært temmelig kald.