Gamle og nye spor

Ved Lysedammene vitner et daggammelt skispor om fordums gleder. Her i krysset møtes rødmerket skiløype og blåmerket fotturrute. Fotografen kom til fots på brøytet vei fra Åmot grustak, en trasé der piggsko var ok.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

14 Nov 2019

Fortsatt fint fra Movatn

Av Jørgen Øverbye |

Frivillig løypekjører Roar fra Sørkedalen IL hadde satt fine spor helt inn til Holmetjern. Best var det fra Lørenskog til Tømteveien. Bildet er tatt ved Søndre Damputt.

10 Nov 2019

Lysende utsiktstårn

Av Lise Henriksen

Et fantastisk lysshow lyste opp i vintermørket - synkronisert med musikk. Her var det nesten som om tårnet stod i brann. Begivenheten fant sted søndag kveld 10. november på "Branntårnet" på Grønliåsen, med flere hundre folk til stede. Se også bilde nr. 32786.

10 Nov 2019

Lysshow på branntårnet

Av Lise Henriksen

Et spektakulært lysshow med flott musikk ble arrangert søndag kveld 10. november på det nye utsiktstårnet på Grønliåsen. En fantastisk opplevelse for de flere hundre fremmøtte, de fleste gikk opp fra Tårnåsen skole med fakler og lykter. Vinterkvelden var perfekt med to kuldegrader og snøføre. Fint var det også å skue utover alle lysene i vintermørket - fra toppen av tårnet. Se også bilde nr. 32787.