Sola går ned over skiløypa rett før Sørsetra

Det er tidlig vinter og snø i området rundt Sørsetra. Skiforeningen har begynt å pakke såle av den bløte nysnøen. Fine forhold for alle som synes sålen er bra nok å gå på. Ble sesongens første skitur, og mange har gått, så det var delvis spor i løypetraseen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

17 Nov 2019

Ei skiløype blir til: først må en såle på plass

Av Morten Synstelien

Det blir lagt et bra grunnlag for en fin sesong med en god såle. Kummen til venstre i bildet, er for undersøkelser i forbindelse med den mulige Ringeriksbanen. De måler grunnvannsnivået, vil jeg tro. Flott å gå på ski på sålen. Bildet er tatt i løypa mellom Kleivstua og Sørsetra.

17 Nov 2019

Flott solnedgang, men mange velger feil sted å ta bilder fra

Av Morten Synstelien

Det var en flott dag, og himmelen ble riktig så flott om kvelden. De fleste velger nok å ta bilder mot Sundvollen fra Kronprinsens utsikt, men det fineste punket er som regel dette, som ligger litt lenger med i Dronningveien. Da får du med Finnemarka også. Dette utsiktspunktet er navnløst, og de fleste kjører bare rett forbi.

17 Nov 2019

Blå himmel, solnedgang og tåke som kommer sigende

Av Morten Synstelien

Litt magisk på skituren i dag, bare sålen, men det er tidlig start på sesongen og flott å gå. Snøen henger tung på buskene, og en ny vinter er i anmarsj. Sola går tidlig ned, på tide å komme seg hjem. Bildet er tatt i løype 87, som går mellom Sørsetra og Kleivstua.