Prøvekjøring av ny løypemaskin

Løypekjører Odd Martin Eggum prøvekjører ny løypemaskin i løype 1004 rett sør for Frilsetvangen. Siden maskinen er større enn den som er benyttet her tidligere, er det viktig å sjekke hvor turløypetraseen eventuelt må utvides/ryddes.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

17 Nov 2019

Sola går ned over skiløypa rett før Sørsetra

Av Morten Synstelien

Det er tidlig vinter og snø i området rundt Sørsetra. Skiforeningen har begynt å pakke såle av den bløte nysnøen. Fine forhold for alle som synes sålen er bra nok å gå på. Ble sesongens første skitur, og mange har gått, så det var delvis spor i løypetraseen.

17 Nov 2019

Ei skiløype blir til: først må en såle på plass

Av Morten Synstelien

Det blir lagt et bra grunnlag for en fin sesong med en god såle. Kummen til venstre i bildet, er for undersøkelser i forbindelse med den mulige Ringeriksbanen. De måler grunnvannsnivået, vil jeg tro. Flott å gå på ski på sålen. Bildet er tatt i løypa mellom Kleivstua og Sørsetra.

17 Nov 2019

Flott solnedgang, men mange velger feil sted å ta bilder fra

Av Morten Synstelien

Det var en flott dag, og himmelen ble riktig så flott om kvelden. De fleste velger nok å ta bilder mot Sundvollen fra Kronprinsens utsikt, men det fineste punket er som regel dette, som ligger litt lenger med i Dronningveien. Da får du med Finnemarka også. Dette utsiktspunktet er navnløst, og de fleste kjører bare rett forbi.