Lysløypa på Eineåsen

Det er til dels friske forhold i lysløypa på Eineåsen. Heldigvis er den enveiskjørt i retning oppover svingen, ellers kunne det blitt ganske kritisk her. I mer skyggefulle partier høyere oppe er det hvitere, men snøen er fortsatt knallhard, og trikkesporene er dype, mest med is i bunnen. Kanskje egnet for gode teknikere og skøyting med ski med skarpe kanter, men det var ingen slike ute nå, og det var heller ikke ferske spor. Turgjengere til fots med piggsko var det ikke mangel på..

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

31 Des 2019

Det skinner i isen på Stovivann og veiene

Av Odd Tore Saugerud

Samme standplass som for bilde nr. 33166 , men nå zoomet inn med teleobjektiv mot Stovivann. Det skinner i isen på Stovivann og på veiene, men også ellers er snøen så hard at det knapt blir merker etter føtter.

31 Des 2019

Turgjengere på årets siste dag

Av Odd Tore Saugerud

Det var ganske mange turgjengere på Eineåsen på årets siste dag. Her beskuer tre av dem utsikten fra startplassen for paraglidere rett ved Solfjellstua. Snødekket kan bare karakteriseres som ganske vekslende, men knallhardt.

31 Des 2019

Det gror igjen

Av Eyvind Wang

Her i bakkene fra Damvann retning Gampen er det mye tung skog. Og under mildværsperioden vi har nå, går det i hvitt og grønt. Overraskende bra forhold i Vestmarka, selv om det har vært mildt en stund.