Kveldstur på skøyer ved Vik

Magiske forhold, månen lyser flott. Husk nødvendig kompetanse og utstyr når du er på isen. Vi hadde informert både politi og brannvesen om at vi holdt på med opplæring på isen, da lysene syns bra fra E16.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

01 Jan 2020

Sjekk av istykkelse om kvelden

Av Morten Synstelien |

Her var det på tide å snu, men en flott kveldstur, og vi så flere fisk gjennom isen. Legg merke til at han har fullt utstyr, og han har både kurs og erfaring for å gå på isen.

31 Des 2019

Issjekk på Steinsfjorden

Av Morten Synstelien |

Det har lagt seg is på hele Steinsfjorden. Turskøyter måtte frem, og vi kom oss på tur. Tradisjonen tro har isen lagt seg ujevnt, vi kom hit før vi måtte snu. Husk kunnskap, utstyr og samhold om du skal bevege deg på isen, og spesielt slik som her hvor isen er tynn. Dette var fin opplæring. Du ser han har pigget seg ut for å måle istykkelsen.

01 Jan 2020

Godt nyttår!

Av Eyvind Wang

Under et forsøk på fotografering av pen nyttårshimmel på Gampen i Vestmarka passerte Arne Underdal-Loktu i fin stil og ønsket godt nyttår i farten. I likhet med fotografen har Arne benyttet de flotte forholdene i Vestmarka nå i romjulen til å vedlikeholde formen oppi all julefeiringen.