Håp om en rulleskitur ved Romeriksfjorden?

Rulleskitraseen ved idrettsanlegget i Tæruddalen hadde god plass søndag. Langs lysløypa hadde noen pyntet med fargerike steiner med ulike slagord, en hyggelig gest nå under koronakrisen. Av en geocache lærte vi at dalføret i bakgrunnen ble kalt Romeriksfjorden, den lå her da landhevingen startet for 10 000 år siden.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

27 Mar 2020

Flott utsikt over Sundvollen

Av Morten Synstelien

Litt uvanlig vinkel å se Sundvollen på, hotellet i forgrunnen og byggefeltet i bakgrunnen. Bildet er tatt fra Langerudjordet på fjordsiden. Legg merke til kanten på ryggen på Krokskogen. Veldig lett å se hvor selve Krokkleiva ligger, siden du får en «V».

27 Mar 2020

Veien til ei lita båthavn

Av Morten Synstelien

Det ligger ei lita strand mellom Arbeidssenteret/Sundvollenstranda og Langerud gård. Den har ikke noe navn, men den øverste delen blir brukt som parkering av hotellet ved større arrangementer. Den nederste delen har ei lita strand, med mulighet til å fortøye Tyra, den største båten i bygda.

27 Mar 2020

Steinsfjorden ligger speilblank, klar for båter

Av Morten Synstelien

Det er satt opp stokker slik at det er mulig å fortøye de største båtene i fjorden, hvorav Tyra er den største. Videre har vi Ramberget rett frem,deretter Amundøya, Tvehjulingen og Svinøya. Helt til høyre ser vi Ulvøya.