Nedenfor Fjellsetra tar løypa av fra veien

Vi går på beina, det er ikke mye skiføre igjen i denne traesen, som er kjørt med stor maskin kun én gang denne sesongen. Ikke tele i bakken, snøen havner i trærne og ikke på bakken, rufsete underlag og delvis veldig skrått gjør at denne er ei av løypene som blir kjørt sist. Men vi har brodder og truger med. Ble litt hopping for å komme tørrskodd over mange steder. Det er tint fra undersiden, og du får den litt ekle, hule lyden når du går her mange steder, fort gjort å plumpe gjennom. Like ekkelt hver gang.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

31 Mar 2020

Gammel seterbygning ved Skardtjern

Av Morten Synstelien

Denne bygningen ligger bare få meter vest for Skardtjern. Trolig et fjøs av en eller annen type, siden det ikke er pipe.

31 Mar 2020

Flotteste utkikkspunktet mellom Damtjern og Kleivstua

Av Morten Synstelien

På kanten rett vest for Skardtjern har vi dette flotte utkikkspunktet. Det ligger 25-30 meter fra stien, men ses ikke fra den. Ikke barnevennlig, men du verden for en utsikt over Holebygda. Burde vært kjentmannspost.

31 Mar 2020

Her skulle scooterløypa vært - men ikke denne sesongen

Av Morten Synstelien

Det har vært en rar vinter. Denne scooterløypa går helt til Gyrihaugen, men har vært vanskelig å få til denne sesongen. Bildet er tatt rett vest for Fiskebekkhøgda.