Isen går på Burudvann

Fra Kirkebykollen kunne vi se ned på Burudvann, og observerte at isen er i ferd med å gi opp for denne sesongen. Vi kunne også se at det var mange som ahdde slått seg ned ved vannet, og flere av dem hadde tydeligvis tenkt å overnatte der. Flere hengekøyer var satt opp.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

18 Apr 2020

På toppen av Kirkebykollen

Av Erik Unneberg

Kirkebykollen ligger vest for Burudvann, og er lett tilgjengelig på blåsti med utgangspunkt fra utfartsparkeringen sør for vannet. På selve toppunktet er det, som vi ser, begrenset utsikt, men like ved kan en se mot Burudvann og åsene i øst.

17 Apr 2020

Ny tverrforbindelse

Av Jørgen Øverbye

Den nye gang- og sykkelveien mellom Sognsvann og Brekke tar form, foreløpig med grov pukk. Litt lenger øst var en bit av veien ferdig med er fint topplag med fin grus. Dette blir en kjærkommen kobling mellom øst og vest! Kanskje kunne det samme vært mulig å få til over Sinober? Bildet er tatt øst for Sognsvann.

16 Apr 2020

Her svinger Pilegrimsleden av inne på Bymoen

Av Morten Synstelien

Vi skimter Mosmoen og Jørgen Moes vei. Blå merking her har ikke noe med vanlig blåmerket sti, det er fire eller fem forskjellige trimrunder her med ulik farge. Uten god merking blir det fort en lang tur. Er merking fra den gangen Forsvaret hadde leir på Helgelandsmoen.