Bra korona-avstand på Bislingflaka

En flott vårdag på Bislingflaka, og folk var flinke til å holde avstand.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

19 Apr 2020

Fortsatt snø i Wyllerløypa

Av Odd Tore Saugerud

Preppingen er avsluttet, og heisene står, men det er fortsatt et tykt lag med kunstsnø i Wyllerløypa. Da jeg kom til toppen, satte først to utover, en i shorts, og disse tre kom pesende oppover. Allerede før de ble synlige ga de uttrykk for at nå måtte de da endelig være på toppen. Pausen deres i sola her oppe ble svært lang. Det var fortsatt ingen god idé å krysse bakken til fots med opptil femti eldre i følget midtveis der blåstien går, og det var også et godt stykke med snø/isdekke i skiløyptraséen på sydsiden av bakken. Vi håper at noen dager med sommervarme ordner det siste, om da turen i det hele tatt lar seg gjennomføre i disse koronatider.

18 Apr 2020

Høyspentledningen opp til Bislingen

Av Lars Kristian Bjørløw

I min serie om høyspentledninger i Marka (se bilde nr. 31325) så fortsetter jeg med denne, hvor man på bildet også får sett utover Hadeland. Denne ledningen ender på Bislingen noen hundre meter lengre opp. Det var veldig fine vårforhold i løypa opp til Bislingen! Nypreparert.

18 Apr 2020

Bislingen fjellstue skal pusses opp

Av Lars Kristian Bjørløw

Ifølge avisene skal nå Bislingen fjellstue bli pusset opp. Det er på tide, selv var jeg på stedet mange ganger før det ble nedlagt.