Med «ny» app på gamle stier

Appen iMarka er nok mest brukt om vinteren. Men zoom inn på sommerføre, og du finner stier som hverken er merket eller skiltet! Ofte er de helt usynlige ved stistart, nyere veigrøfter har skjult alle spor. Men et par meter inn i skogen venter fredelige stier. Bildet er tatt vest for Hytteåsen, langs en av ferdselsårene mellom Nittedal og Jevnaker. Stien er diskret merket med stokker, iMarka er god å ha om man mister stien. Jeg har inntrykk, bilder og tanker nok til en hel bok om gleden av iMarka på usynlige stier.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

12 Jun 2020

Klattertjernberget verdt et besøk

Av Line Mork

Det går veldig bra å ta turen gjennom Marka sommerstid også, det tar bare litt lengre tid enn om vinteren. Fra Grua er det en passe ettermiddagsetappe over Klattertjernberget, her med utsikt tilbake mot Grua, fram til Klattertjern med mange teltplasser.

13 Jun 2020

Førsteslåtten - traktoregg blir til

Av Morten Synstelien

På Giletoppen akkurat i kommunedelet mellom Hole og Ringerike ligger et sørvendt jorde. Dette er et av jordene i distriktet som snøen først blir borte fra, og som avlinger høstes først. Så også i år. Til venstre ser du veien opp til Rå gård. Den er mulig å sykle et stykke, for så å trille litt og komme på toppen av Bergerhaugen (Bergebakka). Du kommer da inn på rute 1027 Botilrud - Bergerhaugen- Mo gård.

06 Jun 2020

Opplyst gapahuk

Av Morten Synstelien

Det er 6-7 grader og mye regnbyger. Et lite bål utgjør stor forskjell i hygge, og det lyste opp gapahuken. Var helt alene her i kveld og natt.