Brua over Bjørnsjøhelvete før rehabiliteringen

Statnetts planer om å fjerne brua over Bjørnsjøhelvete overlevde ikke protestaksjonen på Facebook, og i oktober 2020 var brua ferdig rehabilitert. Dette bildet fra juli 2019 viser brua før rehabiliteringen, på det jeg da trodde ville bli en avskjedstur.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

03 Jul 2019

Langt ned

Av Odd Stiansen

Brua over Bjørnsjøhelvete ble rehabilitert av Statnett i oktober 2020. Her er imidlertid brua fotografert i juli 2019 - den fremsto da som langt mer luftig enn i dag. Det er 13 meter ned til elva under brua.

31 Okt 2020

Brua over Bjørnsjøhelvete er rehabilitert

Av Odd Stiansen

Statnetts planer om å fjerne brua over Bjørnsjøhelvete overlevde ikke protestaksjonen på Facebook, og i forrige uke var brua ferdig rehabilitert. Her ser vi den fra vestsiden.

31 Okt 2020

Mange gikk til Helvete i Nordmarka i dag

Av Odd Stiansen

Statnetts planer om å fjerne brua over Bjørnsjøhelvete overlevde ikke protestaksjonen på Facebook, og i forrige uke var brua ferdig rehabilitert. Mens det før bare var erfarne marketraverne som visste om brua, har avisomtalen gjort at det i dag var den rene folkevandringen dit. Den store andelen av disse som spurte etter veien, tyder på at de fleste ikke hadde noen personlige erfaringer med brua før rehabiliteringen, men nå er den åpenbart blitt et populært turmål.