Nullutsikt fra Fosskollen

I motsetning til på Glasåsen og Kraftkollen litt lenger nord var det hverken sol eller utsikt her på Fosskollen. Til gjengjeld var lyden fra bilene på E18 fremtredende. Kjentmannsposten fra 1996 sto ved det gamle trig.tårnet, men hverken det eller posten var å se, bare en bolt i berget.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

08 Nov 2020

Ut mot tåkehavet

Av Erik Unneberg

Det var tykk tåke over Holebygda i dag, og hverken Steinsfjorden eller Tyrifjorden var synlig fra Kronprinsens utsikt. Det var mange på tur her oppe i dag, og flere foreviget tåkehavet.

08 Nov 2020

Rimfrosset Myrseter-voll

Av Erik Unneberg |

Etter å ha tilbakelagt trillestien vest for Byvann, kom vi frem til en rimfrosset voll på Myrseter. Flere med sykkel hadde hatt tilhold i denne DNT-hytta i natt. De som syklet i de høyereliggende deler av Marka i dag, kunne glede seg over sol, og skogsbilveiene var tørre og fine. Fotografen syklet i dag ruten By - Byvann - Myrseter - Tverrelva - Plassedammen - Kleivstua - Frøshaug - By. Temperaturen holdt seg så vidt over frysepunktet, bortsett fra på de mest skyggefulle stedene.

08 Nov 2020

Krokskogen over tåka

Av Nina Didriksen

Fra nordsiden av Kraftkollen er det flott utsikt nordover. Tåka ligger tett over Holsfjorden, men både Finnemarka (t.v.) og Krokskogen er synlige over lokket. Ytterst til høyre reiser Gyrihaugen seg.