Mot vinter: Store Gryta

Regnet har gitt seg, og det er kuldegrader, i alle fall om nettene. Store Gryta ligger nå i skyggen hele dagen, og burde være et lokalt kuldehull. Denne dagen var den også i vindskyggen, for det meste helt blank, med sporadiske, lokale vindkuler som slo gjennom. Ingen tendenser til isdannelse, men veien ned fra Solemskogen var delvis iset og glatt, og fuktige røtter og annet treverk hadde en tynn, grå ishinne.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

21 Nov 2020

Kun kjelkespor

Av Erik Unneberg |

I morgentimene var golfbanen på Hellerud i Lommedalen dekket med snø, men der solen etter hvert fikk tak, ble det igjen grønt. På den nordligste delen av banen slipper imidlertid ikke solen så godt til, så her hadde det faktisk vært mulig for entusiastene å få prøvd skiene hele dagen. Men det var kun kjelkespor å se her.

21 Nov 2020

Mot kveld ved Lomma

Av Erik Unneberg

Idet dagen gikk mot slutten, i alle fall like før dagslyset takket for seg, lå det fortsatt snø igjen langs Lomma ved Hellerud.

21 Nov 2020

Vinteren slås tilbake

Av Erik Unneberg |

Nattens snøfall ga ingen varig vinter på golfbanen i Lommedalen. Sol og varmegrader gjorde at grønt gress igjen ble synlig. I skyggepartiene var det imidlertid snø hele dagen.