Tung snø gir trefall

Også Vestmarka har fått mye snø nå, og flere trær har falt ned ved og i løypene. Det blir ekstra arbeid for løypekjørerne. Veien opp til parkeringsplassen på Franskleiv/Vestmarksetra ble også stengt i en kort periode. Bildet er tatt i lysløypa mellom Kattås og Vestmarksetra

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

28 Des 2020

Rød stake ved Strømsdammen

Av Odd Stiansen

Da forbindelsesløypa fra Voksen skog og inn til løype 269 fra Strømsbråtan til Tryvannsstua ble lagt om for noen år siden, fikk den en standard og bredde som gjør at det ikke er vanskelig å finne veien. Denne romjulsdagen tjente den gamle staken først og fremst som en liten fargekladd i et landskap etter 40 mm nedbør siste døgn, et landskap totalt dominert av hvitt.

28 Des 2020

Løypepreparering ved Marimyr

Av Odd Stiansen |

Denne fjerde juledag var snøværet så tett at det ikke var tilstrekkelig å preparere før skiløperne sto opp om morgenen. Dermed fikk skiløperne som var ute, mulighet til å se en yrkesgruppe som i denne delen av Marka ofte jobber mens vi andre fortsatt sover.

28 Des 2020

Herlig vinter i Djupdalen

Av Erik Unneberg

Ved Sollihøgda har det nå kommet mye snø, og Kjell Berg i Skiforeningen kjørte i dag skytteltrafikk mellom Sollihøgda kapell og Kleivstua for å holde løypene åpne. Foreløpig er det bare løypa gjennom Djupdalen som er preparert, siden det er temmelig vått i terrenget flere steder. Det var mange på ski i dag!