Enkelte åpne partier

Det er fortsatt temmelig vått i Marka nå, så til tross for bra påfyll av snø og god prepping, er det fortsatt noen åpne partier i løypene som går i terrenget. Bildet er tatt i lysløypa mellom Kattås og Vestmarksetra.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

28 Des 2020

Kraftig snøfall i Vestmarka

Av Jørn Grøstad

Det kraftige snøfallet i dag forårsaket at flere trær falt over skiløyper og ledninger. Bildet er tatt i løype 1610 (Treningsrunden på Vestmarksetra), som er en del av lysløypesystemet ved Vestmarksetra (løype 40).

28 Des 2020

Tung snø gir trefall

Av Jørn Grøstad

Også Vestmarka har fått mye snø nå, og flere trær har falt ned ved og i løypene. Det blir ekstra arbeid for løypekjørerne. Veien opp til parkeringsplassen på Franskleiv/Vestmarksetra ble også stengt i en kort periode. Bildet er tatt i lysløypa mellom Kattås og Vestmarksetra

28 Des 2020

Rød stake ved Strømsdammen

Av Odd Stiansen

Da forbindelsesløypa fra Voksen skog og inn til løype 269 fra Strømsbråtan til Tryvannsstua ble lagt om for noen år siden, fikk den en standard og bredde som gjør at det ikke er vanskelig å finne veien. Denne romjulsdagen tjente den gamle staken først og fremst som en liten fargekladd i et landskap etter 40 mm nedbør siste døgn, et landskap totalt dominert av hvitt.