Sørover fra Småøyene

I dag var det tur på Steinsfjorden på hockeyskøyter, utrolig flott is. Bildet er tatt rett øst for Småøyene og rett syd for Tjuvholmen. Lokalt inngår nok Tjuvholmen som en del av Småøyene. Det lave skydekket er litt karakteristisk for Steinsfjorden.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

18 Jan 2021

Isfiske på Steinsfjorden

Av Morten Synstelien |

Det var noen som prøvde fiskelykken på Steinsfjorden i dag. Mange abbor ble trukket opp. Som sedvanlig står de på nesten samme plassen, og noen får tre ganger så mye som andre, ekkolodd var standard på de jeg så fisket i dag. Hyggelig folk, som gir litt info om istykkelser. Vi ser Loreåsen oppe til venstre, Herøya ser ut til å gå i ett med resten. Det lave skydekket er litt karakteristisk for Steinsfjorden.

18 Jan 2021

Isslottet ved Østernvann 2021

Av Odd Tore Saugerud

I januar er det spennende å se om det blir noe isslott i Hestemyrbekken, se bilde nr. 18458 fra 2013 og bilde nr. 24793 fra 2016. I år er utsiktene dårlige, selv etter en våt desember og en kald januar så langt. Det har ikke bygd seg opp noen isdemning som leder fossen over fremspringet til høyre i bildet, så da må vel Barnas Turlag nøye seg med istapper.

16 Jan 2021

Rimete skiltstake på Smedmyra

Av Ole Christian Ruge

I dag var det flott i Nordmarka, med sol hele dagen. Kaldt var det også, noe denne skiltstaken har fått erfare.