16,6 km brøyta skøytebane på Steinsfjorden

Steinsfjorden Skøyteforening har brøytet totalt 16,6 km med skøytetraseer på fjorden! Det er naturis, så tykk at det blir en god del sprekker, de fleste heldigvis på tvers. Men hjelm og albue-/knebeskyttere anbefales. Pigger rundt halsen bør også være med, husk bare å få dem høyt nok opp, slik at du ikke får dem i ansiktet når/om du detter. Vi ser Sundvollen rett frem. Braksøya helt til høyre, sola står over Gjesvalåsen. Delvis sol, men kaldt og sur vind i dag.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

09 Feb 2021

Svart, tykk stålis utenfor Røsholmstranda

Av Morten Synstelien |

Morten står og nyter solnedgangen over Tyristrand. Isen er glatt og fin her, men tykk, så det er utrolig mye sprekker du kan hekte skøyta i. Derfor må farten holdes nede. Det har vært en fantastisk flott periode for oss på turskøyter.

09 Feb 2021

Ujevn islegging i Sogna

Av Morten Synstelien |

Mange tror isen legger seg jamnt, men så er ikke tilfelle, noe dette bildet viser. Her er ikke engang isen oppå vannet. Så ikke gå på ei elv uten at du har spesialkompetanse!

09 Feb 2021

Svart stålis ved Sognas utløp i Tyrifjorden

Av Morten Synstelien |

Når starter elva Sogna, og hvor slutter Tyrifjorden? Siden vann er selvjusterende, blir grensa litt flytene. Men høyden på Tyrifjorden går flere kilometer innover Sogna, nesten til Sørgefoss. Og i Sogna går det ikke mye vann. Klar stålis på 30-40 cm, glattet av vinden. Gylden sol fra solnedgangen. Vi ser Ask til venstre i bildet.