Flott vårføre i Vestmarka

I ettermiddag var det elleve varmegrader i skyggen ved utfartsparkeringen på Franskleiv, men løypene i Vestmarka holdt seg likevel bra. Der solen hadde fått ordentlig tak, var det bløtt og trått, men ellers var forholdene gode, årstiden tatt i betraktning. Dagens tur gikk på zeroski i preparerte spor opp Grønlandsveien til Grønland, videre til Mikkelsbonn, Haveråsen og Sandungen, og derfra ned til Furuholmen (bildet) og Franskleiv ved Vestmarksetra.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

20 Mar 2021

Løypekrysset nordvest ved Bjertnessjøen

Av Steinar Kjærnsrød

Her er vi i løypekrysset mellom løype nr. 155 Bjertnessjøen rundt og løype nr. 382 Sjonken - Bjertnessjøen - Råsjøen. Supre løyper og begynnende påskeføre i dag!

14 Feb 2021

Løypekrysset syd for Bjertnessjøen

Av Steinar Kjærnsrød

Dette krysset er sentralt i området, og gir en forbindelse mellom denne østlige delen av Romeriksåsene og områdene lenger vest. Infotavlene på bildet forteller om gruvedriften som foregikk i området. Et par kilometer vest for oss ligger da også stedet "Gruvelia".

14 Feb 2021

Råsjøen i sikte

Av Steinar Kjærnsrød

Løypa fra Bjertnessjøen opp til Råsjøen går slakt oppover, men i dag var det så kaldt at fotografen ikke ble svett på ryggen en gang. Rundt minus tyve her.